Key-Factor vind je ook op: FacebookTwitter LinkedIn

Hoe sluit mijn ICT systeem aan op die van Key-Factor?

Om uw secretariaat te kunnen voeren, is toegang nodig tot uw mail, agenda en indien relevant, uw dataschijven. Onderstaand vindt u de meest voorkomende internetstandaarden voor het overbrengen van mail en andere data. In de tweede kolom leest u in het kort op welke wijze de aansluiting op de web-based omgeving van Key-Factor plaatsvindt.

 

Internetstandaard

Wijze van ontsluiten

Post Office Protocol ofwel de POPbox

U kunt data delen met Key-Factor door ons een webmail –account beschikbaar te stellen óf er wordt een pop-forwardbox  aangemaakt naar uw eigen mailadres bij Key-Factor (secretariaat.bedrijfsnaam@key-factor.nl)

Cloud computing / SaaS / Office 365

Er wordt een “hosted exchange “ account gemaakt voor Key-Factor zodat wij uw mail en agenda vanuit de cloud, net als u, kunnen bewerken.

Exchange omgeving

Zie boven, met het verschil dat de databeheerder van uw bedrijf een account voor Key-Factor aanmaakt  waarmee toegang tot relevante data wordt gerealiseerd.

Het bedrijf Velzart is onze partner voor alle ICT-vraagstukken. Key-Factor koos ervoor om exclusief met hen te werken omdat zij op bijzonder betrokken wijze, snel én vakkundig hun werk uitvoeren. De aansluiting van uw ICT systeem op dat van Key-Factor is daardoor meestal in één werkdag geregeld! Indien u besluit uw abonnement op te zeggen, verzorgen zij op eenzelfde professionele wijze de deactivering van de aansluiting.