Key-Factor vind je ook op: FacebookTwitter LinkedIn

Zorgeloos georganiseerd!

Uw telefoon gaat, maar u bent in gesprek. Ai... klant gemist? Bij een voicemail haken teveel bellers af. En inzet van een callcenter waar men u niet eens kent, vindt u niet professioneel genoeg. Wilt u dat uw klanten en hun vragen, klachten of leads direct persoonlijke aandacht krijgen? Key-Factor is uw telefoniste én secretaresse op afstand! Naar uw behoefte inzetbaar want u betaalt ons alleen wanneer we daadwerkelijk voor u aan het werk zijn.

Key-Factor is virtuele kantoorassisstent voor vele MKB-ers, makelaars en grote ondernemingen met professionele kantoorondersteuning op afstand: flexibel en betaalbaar! Wij ontzorgen ondernemers met telefoondiensten, callcenter service, secretariaatvoering zoals agendabeheer, correspondentie en ondersteuning bij uw administratie. Op kundige wijze houden wij tevens uw webcontact of chatbeheer en social media op orde!  Zie ons als uw persoonlijke assistent, inzetbaar wanneer u ons nodig heeft.

Key-Factor  werkt ook voor arbodiensten, -artsen en bedrijfsartsen. Het HR-werkveld en de Verzuim CRM-systemen zijn voor ons een bekend werkterrein: u besteedt met een gerust hart uw verzuimmeldingen aan ons uit! 

Pragmatische oplossingen
Het ontzorgen van ondernemers, dat is waar wij goed in zijn! Voor zowel het MKB, de makelaardij, arbodiensten, Etailing en grote bedrijven: het uitbesteden van uw office support en beheer van uw klantcontact is ook voor u de beste oplossing:

  • U heeft meer tijd om te ondernemen
  • U bent gegarandeerd bereikbaar
  • Uw eigen secretaresse op afstand
  • Flexibel inzetbaar
  • Kostenbesparend
Key-Factor | innovatieve office support
Het passende puzzelstukje voor uw zorgeloze organisatie!

Vraag nu naar onze introductie aanbieding!

Onze support afdeling is op alle werkdagen bereikbaar tussen 9.00 uur en 17.30 uur. U kunt ons ook een mailbericht sturen; u ontvangt dan dezelfde dag nog een reactie.

Heeft u een waardecheque van Key-Factor  ontvangen?
Klik dan hier, vermeld het chequenummer en wij nemen direct contact met u op!
 

T : 088 - 222 3700
M: support@key-factor.nl