Key-Factor vind je ook op: FacebookTwitter LinkedIn

Makelaardij

Het werkveld van de makelaar verandert in sneltreinvaart. De markt, de klanten en de beschikbare technologieën zijn anders dan een paar jaar geleden! Dat vraagt veel van u en uw organisatie. U bent veel buiten de deur voor taxaties, bezichtigingen en inspecties. Uw bereikbaarheid (zowel per telefoon, mail, web of via social media) mag er natuurlijk niet onder lijden! En inzet van een commercieel medewerker binnendienst of assistent / kandidaat-makelaar is behoorlijk duur. Terwijl een gemiste oproep en een niet-beantwoorde mail u ongewenst courtage kan kosten...

 Zoek niet verder, de oplossing voor u is Support+ Makelaardij, online office support speciaal voor makelaars!

  • Wij werken vanuit úw CRM pakket 
  • Thuis in de makelaardij
  • Flexibele afname van support
  • Géén dure abonnementen, u betaalt per afgenomen minuut

Hoe werkt het? 
Wanneer u niet bereikbaar (kunt) zijn, schakelt u de telefoon gewoon door naar Key-Factor. Wij herkennen uw nummer en staan de beller te woord alsof we bij u op kantoor zijn. Wij loggen in uw CRM-systeem in en beantwoorden direct en adequaat alle vragen over koop- of huurobjecten, uw agenda of correspondentie. Met inzet van Support+ Makelaardij van Key-Factor als uw virtuele assistent weet u zich verzekerd van een ware ambassadeur van úw makelaarskantoor.

De beste zorg voor uw makelaarskantoor en uw klanten; u bent zorgeloos georganiseerd!

 

Bel voor meer informatie of een offerte op maat naar 088 - 222 3700 of stuur een mailbericht naar support@key-factor.nl. U kunt morgen al profiteren van onze goede service!