Key-Factor vind je ook op: FacebookTwitter LinkedIn

Onze diensten

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

U wilt meer tijd om écht te ondernemen. Doen waar u goed in bent. Daarom nemen wij uw telefoon op wanneer u zelf niet bereikbaar bent en wij werken direct in uw CRM. Uw relaties én u zijn daarmee direct verder geholpen! Hoog-opgeleide assistentes werken voor u vanuit ons kantoor, in het midden van het land. Wij weten precies wat er bij u speelt, want wij kennen u, uw bedrijf én uw diensten of producten! 

Key-Factor ontzorgt bedrijven met virtuele office support. Professioneel, flexibel en betrouwbaar. Met innovatieve technieken en slimme werkprocessen bent u gegarandeerd bereikbaar en op praktische wijze ontzorgd.

Van grote bedrijven waar wij de receptie virtueel bemensen tot aan kleine ondernemers die wij secretarieel ondersteunen: de diensten van Key-Factor zijn uniek én professioneel.  U bent weer zorgeloos georganiseerd. 

Neem de proef op de som en mail of bel ons voor meer informatie. 

Telefoon: 088 - 222 3700
Mail: support@key-factor.nl

 

Support+  uw persoonlijke kantoorassistent
Uw eigen office-assistente beheert uw binnenkomende telefoongesprekken, agenda en/of mail wanneer ú dat nodig heeft. U schakelt uw telefoon door naar onze VoIPcentrale en wij beantwoorden al uw gesprekken vakkundig. Wij werken rechtstreeks in uw CRM en u blijft middels ons realtime tijdrapport steeds op de hoogte van wat er speelt. Zijn er extra kantoorwerkzaamheden te doen? Dan belt of mailt u ons en wij gaan direct aan de slag!

 

Customer Contact Care  professioneel beheer van uw telefoonreceptie, telefooncentrale en klantenservice
Vakkundige oplossingen voor het outsourcen van al uw inkomende klantcontact, dat is waar Key-Factor goed in is! Wij zijn uw telefoonreceptie, klantenservice of servicedesk-op-afstand! Met grondige kennis van uw serviceprocessen worden alle gesprekken vakkundig beantwoord. Wij schakelen gesprekken door naar uw medewerkers of helpen bellers zelf verder.  Oók voor internationale klantcontact bent u bij ons aan het juiste adres want onze assistentes spreken vloeiend Engels, Duits en Frans. Schaalbaar, flexibel en kundig. Dat is nog eens slim uitbesteden!

 

Maatwerk
Geen organisatie is gelijk. Daarom komt onze accountmanager eerst bij u langs om samen met u uw vragen in kaart te brengen. Van wish-list naar kpi-list, heel eenvoudig!

Naadloze telefoon- en ICTverbindingen tussen u en Key-Factor zijn van groot belang. Wij vertrouwen op de kundige ICT service van Velzart BV. Met één werkdag hebben we een veilige connectie tussen u en ons tot stand gebracht. Of u nu werkt met een popbox, een exchange account of cloud-computing zoals Office 365, Google Apps for Business of Saas. 

Aan wie vertrouwt u uw klanten toe als u zelf niet bereikbaar bent?