Key-Factor vind je ook op: FacebookTwitter LinkedIn

Over Key-Factor

"iedere ondernemer een eigen secretaresse-op-afstand!"

De drijvende kracht achter Key-Factor is Josette Poels-Liberg, enthousiaste ondernemer en afgestudeerd aan de Hoge Hotelschool. Ze is tevens ervaren directiesecretaresse. Zij constateerde een groeiende behoefte aan praktische maar vooral ook betrókken office support voor MKB-ers, makelaars en managers. Maar dan wel betaalbaar! Daarom biedt Key-Factor slimme officesupport op afstand. Vakkundige en betrouwbare ondersteuning voor ondernemers, 45 uur per week beschikbaar en inzetbaar wanneer u het nodig heeft. U betaalt voor onze handling alleen wanneer wij ook daadwerkelijk voor u aan het werk zijn. Met ons team van 9 ervaren collega's zijn ondernemers verzekerd van ware ambassadeurs die bereikbaarheid in een nieuwe dimensie plaatsen!  

Met Key-Factor introduceert zij een werkwijze die Het Nieuwe Werken combineert met de zo belangrijke persoonlijke touch. Op budgetvriendelijke wijze passende ondersteuning bieden om ondernemers meer tijd te bieden voor hun eigen werk, daar draait het om! Josette: “ons vak is ongelófelijk boeiend en leuk. Onze toegevoegde waarde is het laten excelleren van anderen. Hoe mooi is dat?”

Josette is vakspecialist op het gebied van werkprocessen rondom klantcontact. Met haar uitgebreide kennis en passie voor het vak levert ze regematig bijdragen aan innovatieve veranderprocessen bij bedrijven en instellingen. Ze is sparringspartner op het gebied van het Nieuwe Werken voor secretariaten. U kunt haar volgen op Twitter, Facebook en LinkedIn.

Key-Factor | innovatieve office support werkt voor u vanuit ons kantoor midden in de Betuwe, aan de A2 en A15, centraal in het land. Vanuit dit kantoor werken we nóg effectiever en efficiënter dan in het vorige, voor meer dan 60 grote en kleine ondernemers. 

 

Vacature Secretaresse Makelaardij / Makelaarsassistente (3,5 of 4 dagen per week)
Ben jij het ontbrekende puzzelstukje in onze organisatie?

Key-Factor is innovatieve specialist in hoogwaardige office support-op-afstand. Dagelijks werken we met 8 collega’s enthousiast en toegewijd  voor onze klanten als hun vakkundige secretaresse, kantoorassistente en commercieel  medewerker binnendienst. Wij werken vanuit ons kantoor in Opijnen, nabij Geldermalsen (A15) en Zaltbommel (A2).

Voor onze unit Makelaardij zijn wij op zoek naar een nieuw talent dat ons team komt versterken. In onze ogen ben je een talent wanneer je:

    ervaring hebt als secretaresse/kantoorassistent en vakkundig ondersteunen je passie is.
    een mensenmens bent, nieuwsgierig van aard en gastvrijheid hoog in het vaandel draagt.
    communicatief zeer vaardig bent met een heldere en frisse telefoonstem.
    humor hebt, kunt relativeren en je niet gek laat maken op een hectische werkdag.
    als het ware in de huid van de klant kunt kruipen om zijn bedrijf als een ambassadeur  optimaal te ondersteunen en te vertegenwoordigen aan de telefoon en vanuit het CRM.
    na vijftig telefoongesprekken op een dag nog steeds nèt zo vriendelijk en klantgericht bent als bij gesprek nummer één.

De harde functie-eisen op een rijtje (omdat dat wel zo helder is):
    
    Je beschikt over minimaal MBO en bij grote voorkeur HBO werk- en denkniveau en kunt dat aantonen vanuit jouw opleiding(en) of werkervaring.
    Je hebt een afgeronde secretariële opleiding en/of een opleiding in de vastgoed/makelaardij (ben je A-RMT gecertificeerd? Dan staan we te popelen om je te ontmoeten Smile).
    Je hebt werkervaring in de vastgoedbranche/makelaardij.
    Je kunt uitstekend overweg met MS Office en bij voorkeur ook met Realworks.
    Je spreekt en schrijft foutloos Nederlands en bij voorkeur beheers je ook de Engelse taal.
    Je bent 3 of 4 dagen per week beschikbaar op in ieder geval de maandag en vrijdag.
    Je bent in het bezit van eigen vervoer (want het openbaar vervoer weet Opijnen nog niet echt te vinden).

Voldoe je niet aan bovengenoemde minimumeisen, vragen we je niet te reageren. Wij kunnen jouw sollicitatie dan helaas niet in behandeling nemen.

Welke uitdaging ga je aan?

    Je ondersteunt als volwaardige assistente meerdere makelaars tegelijkertijd met telefoonaanname, mailbeheer, agendabeheer, aanmaken dossiers, zoekprofielen enz.
    Je bent vaak het eerste contact van de klant met de makelaardij waar jij voor werkt. Dat is verantwoordelijk werk; jij bent het visistekaartje, mèt inhoud!
    Je bent commercieel alert voor onze klanten door de eerstelijns vragen kundig te beantwoorden, klachten op te vangen en (mede) op te lossen, leads door te spelen.
    Wanneer je over de A-RMT certificering beschikt, kun je groeien naar Senior Assistent Backoffice. Dat betekent meer vakinhoudelijke verantwoordelijkheid, vakkennis delen als vraagbaak voor de collega’s en de uitvoer van de zwaardere supportvraagstukken. In dit geval is jouw beschikbaarheid van minimaal 4 dagen per week zeer gewenst. Deze functie valt in een hogere salarisschaal.

Werken bij Key-Factor betekent werken in een klein harmonieus team dat reuze fanatiek is in de professionele wijze waarop zij haar klanten op secretarieel, commercieel en administratief gebied ondersteund. Wij gaan daarbij geen uitdaging uit de weg. Spreekt dit je aan? Reageer dan snel en stuur je CV voorzien van je motivatie naar josette.poels@key-factor.nl. Heb je vragen die je hier niet beantwoord vindt? Bel dan gerust met ons op 088 – 222 3700.

Functie inschaling:
Key-Factor is een  jonge onderneming en groeiende. Wij kennen een redelijk platte hiërarchische structuur. Deze functie is ingedeeld in schaal II, met een maximum van € 2400,- bruto maandsalaris op fulltimebasis. De secundaire voorwaarden voorzien in 20 vakantiedagen per jaar (obv FT) en  reiskostenvergoeding.

Meer weten over ons leuke bedrijf? Volg (en like Lol ons op  FacebookTwitter LinkedIn

 

 Key-Factor | innovatieve office support
Waaldijk 4 – U1 Opijnen
088 – 222 3700
www.key-factor.nl