Key-Factor vind je ook op: FacebookTwitter LinkedIn

Referenten aan het woord:

Tempo-Team | Executive Assistance

Josette van Key-Factor is een kleurrijke duizendpoot met een groot commitment naar haar én onze klanten. Haar combinatie van passie en vakmanschap maakt telkens het verschil, waardoor de gewone dingen telkens tot iets bijzonders worden. Een vakvrouw met wie het fantastisch samenwerken is!

ROI Fleet B.V. voor Support+

Key-Factor is een professionele dienstverlener, met pragmatische oplossingen en een prettige werkwijze. Zij ontwikkelde en implementeerde een oplossing voor kwaliteitsverbetering van onze aanbestedingen en tenderprocedures. Wij werken nu met een interactieve tenderbibliotheek! Ook kan ik Key-Factor van harte aanbevelen voor alle secretariaatsvraagstukken én voor persoonlijke ondersteuning van de ondernemer!

NIDD Yachts | Support+

Ik ervaar dat ik me met veel meer tijd en aandacht kan richten op mijn klanten. Mijn eigen, virtuele secretaresse spreek ik elke week middels Skype. Zij beheert mijn telefoon als ik niet bereikbaar ben, en ook mijn agenda en mail. Ze verstuurt prospectussen, werkt klantgegevens bij en organiseerde laatst een hele goede netwerkbijeenkomst voor ons! Key-Factor is mijn back-up waar ik op kan vertrouwen.

ISS Facility Services Nederland voor Customer Contact Care

ISS Facility Services wil de beste serviceorganisatie van Nederland worden. Voor meer waardevolle en laagdrempelige klantcontacten, plaatsten wij oa een contact-mij button op onze website die Key-Factor voor ons host. Wij vinden hen een zeer kundige partij, die bovendien op een open, prettige manier werkt. Josette en haar team staan altijd voor ons klaar. Ze denken met ons mee om de service naar een nog hoger niveau te krijgen. Ze zijn dermate betrokken, dat ze een echt verlengstuk zijn van ons bedrijf!

Gerssen&Donkersloot Makelaars | Support+ Makelaardij

Wij hebben Key-Factor ingeschakeld als virtueel assistent voor onze bereikbaarheid en back office ondersteuning. We zijn bijzonder tevreden over de diensten: ze zijn professioneel en punctueel. Helemaal bijzonder is dat ze alle bellers te woord staan met verstand van ons vak én ons kantoor! We kijken uit naar een langdurige en succesvolle samenwerking en kunnen Key-Factor van harte bij alle makelaars aanbevelen.

CollegeTours 2012 voor On Site Support

Josette van Key-Factor voerde de gehele facilitaire organisatie van de CollegeTours in samenwerking met de universiteiten van Utrecht en van Tilburg uit. Ze schakelde uitstekend met de universiteiten en zorgde voor een naadloze samenwerkingsrelatie. Tevens was Key-Factor verantwoordelijk voor het secretariaat en de budgetbewaking.  Ik kan iedereen die een (groot) evenement organiseert, van harte aanraden om Josette in te zetten.

Beverloo Bouwbedrijf

Key-Factor heeft ons deze zomer echt uit de brand geholpen door ons ad-hoc de juiste kantoorondersteuning te bieden! Daarmee was de bereikbaarheid van ons bedrijf binnen één dag geregeld. Ook heeft Key-Factor support geboden bij de opmaak van onze nieuwe algemene leveringsvoorwaarden, waarbij zij zelfs het schakelen met de drukker en de controle op de proefdrukken voor ons verzorgden. Wij zijn erg tevreden!

Partners van Key-Factor:

VelzArt - internet & automatisering

Voor praktische én werkbare ICT-oplossingen hebben wij een partnership met VelzArt - internet & automatisering. Zij weten dienstverlening nog echt persoonlijk te maken en begrijpen wat ontzorgen betekent.  Zij inventariseren uw ICT-systeem en sluiten deze snel én veilig aan op de webserver van Key-Factor. Ook het eventueel ontkoppelen verzorgen zij op professionele wijze.

Nederlandse Vereniging van Directiesecretaressen

Key-Factor’s Josette Poels-Liberg is lid van de Nederlandse Vereniging van Directiesecretaressen. Dit Nederlands’ grootste secretaresseplatform met professionele collegae biedt haar een bron van kennis en inspiratie.