Secretaresse Service die altijd werkt

Ervaren, hoog opgeleid en super praktisch.

Onze Secretaresse Service in de praktijk

Een pittige uitdaging, jouw agenda vandaag: 5 afspraken buiten de deur terwijl je telefoon maar blijft rinkelen. Ai… klant gemist? Dan ook nog dat document dat gister klaar had moeten zijn, die leads die nog nagebeld moeten worden en je social media die niet up to date is. Te druk? Dat vraagt om een nieuwe aanpak!

Met onze hoog opgeleide en praktische secretaresses ontzorgen wij je volledig. Wij werken volgens vooraf vastgelegde werkafspraken als jouw eigen kantoorassistente. Denk aan: agendabeheer, mailbeheer, het verwerken van data in jouw systeem, ledenadministratie, documenten opmaken en alle andere taken die je van een super secretaresse kunt verwachten.

Wat we met plezier voor je doen:

Complete office support op maat

Samen brengen we in kaart welke support jij nodig hebt. Wij adviseren je graag over de meest efficiënte werkwijze! 

Zonder zorgen een eigen assistente

Wij werken conform de afspraken die we met elkaar hebben gemaakt. Zo weet je zeker dat het gebeurt op de gewenste manier.

Flexibel afneembare support

Wij zijn er altijd voor je. Moet er met spoed iets gebeuren? Doen we!

Ervaren en hoogopgeleid

Wij weten als geen ander dat dit echt een vak is. Onze secretaresses zijn ervaren en dat zie je terug in onze support.

Zorgeloos georganiseerd

Met een heldere output van onze support heb je altijd zicht en grip op wat er bij jouw secretariaat gebeurt.

Super praktisch

We kunnen heel goed nadenken, maar zijn ook sterren in aan- en doorpakken. Wij laten pas los als het is opgelost.

Deze klanten vertrouwen ons

Vereniging van Detacheerders Nederland
Vereniging van Detacheerders NederlandPeter Hulsbos
Lees verder
Vol vertrouwen en positief gestemd startten wij eind 2019 met het overzetten van onze backoffice naar Key-Factor. Inmiddels is de backoffice niet alleen zeer nauwgezet ingeregeld maar binnen een jaar ook beduidend geprofessionaliseerd. Niet alleen voor het heden maar dus ook voor de toekomst bleken de dames van Key Factor hun beloften meer dan waar te maken. En het is nog leuk ook….. Van harte aanbevolen!
iMeasure
iMeasureDarin Koekal
Lees verder
Als eigenaar van iMeasure kan ik met volle overtuiging zeggen dat Key-Factor absoluut een gamechanger is geweest voor onze backoffice. Key-Factor is de ideale backoffice-partner. Hun professionaliteit, expertise en passie voor het ondersteunen van processen zijn duidelijk zichtbaar in elk aspect van hun dienstverlening. Ik beveel Key Factor ten zeerste aan voor bedrijven die opzoek zijn naar een betrouwbare en geavanceerde backoffice-oplossing!
Chiropractie Vivante
Chiropractie VivanteDieuwertje Schuringa
Lees verder
Professioneel, betrouwbaar en goede communicatie. Onze patiënten vragen regelmatig waar die aardige praktijkassistent zit.
Eneco eMobility
Eneco eMobilityNiels Kroeze
Lees verder
Key-Factor. De kracht zit in de naam verborgen. Een sleutel of factor die het succes kan bepalen.
Osteopathie La Esencia
Osteopathie La EsenciaMarie-Anne Tenbült
Lees verder
Ik ben heel blij en zeer tevreden met alle hulp van de dames van Key-Factor. Voor, tijdens en na mijn zwangerschapsverlof zijn zij een grote steun geweest om alles in goede banen te leiden! Eén van de beste beslissingen in mijn zakelijke carrière, om met Key-Factor in zee te gaan.
Bink HR
Bink HRGert-Jan van Beurden
Lees verder
Belangrijke kernwaarden voor BINK HR zijn professioneel en persoonlijk. Dit is ook precies zoals ik Key-Factor heb leren kennen en waarom ik klant ben.
Chiropractie Woerden
Chiropractie WoerdenBirgitte Wejse
Lees verder
Ik ben ERG blij met het gehele vriendelijke en professionele team van Key-Factor. Mijn praktijk is altijd telefonisch bereikbaar en mijn cliënten worden heel goed geholpen. Echt een aanwinst voor mijn praktijk!
3.0 Expertise
3.0 ExpertiseJorik Fok en Dennis Overdam
Lees verder
In de afgelopen vijf jaar dat wij met Key-Factor werken, hebben wij hun dienstverlening als zeer professioneel, klantgericht en flexibel ervaren. Een partij waarmee wij als 3.0 Expertise ook graag in de toekomst verder mee willen samenwerken!
Vorige
Volgende

Super Secretaresse Service al vanaf €330 per maand

Afhankelijk van de hoeveelheid support die je nodig hebt, heb je al vanaf een scherpe prijs een secretaresse op afstand die voor je werkt.

Geen dag is hetzelfde en er zijn momenten waarop het drukker is dan gewoonlijk. Met onze schaalbare support en een team aan ervaren secretaresses, ben je verzekerd van continuïteit van jouw secretariaat. Wij werken efficiënt, slim en procesconform. Daarnaast heb je te allen tijde realtime inzicht wat wij doen via onze Key Portal, zodat je niet verrast wordt door de kosten. Wel zo transparant.

Onboarding. Zo werkt het.

Kennismaken

Wij zijn van dichtbij. Tijdens ons bezoek leren wij je kennen, proeven wij de sfeer en brengen wij alle werkprocessen helder in kaart. Tijdens de intake vragen wij je het hemd van het lijf. 

Werkafspraken 

Wij hechten grote waarde aan kwaliteit. Daarom leggen wij alle werkafspraken zorgvuldig vast in een heldere standard of procedure. Dit protocol zorgt ervoor dat alle supporters op eenduidige wijze voor je werken. 

Techniek

Wij werken met veilige systemen. Onze supporters verwerken alles direct in het hart van je bedrijf: je eigen systemen, agenda’s of mailboxen. Ook krijg je realtime inzage in de verwerkte support via onze Key-Portal.

Leren

Wij presteren graag uitmuntend. Daarom zijn onze supporters hoog opgeleid en altijd gastvrij. Jouw nieuwe team leert in het inwerktraject alle ins- en outs van jouw processen, zodat wij altijd persoonlijk en van dichtbij zijn. 

Livegang

Wij zijn klaar voor de start. Nadat alles zorgvuldig is getest, komt het eerste contact, leuk! Je leest er alles over terug in de Key-Portal.

Evalueren

Wij leren van evalueren. Daarom blijven we met je in contact op gezette tijden, maar in het begin nét wat vaker. Aan het eind van de eerste dag bellen we met elkaar en geven we onze bevindingen door. Moet er nog iets aangepast worden? Geen probleem. We plannen daarna direct een nieuwe evaluatie, zodat onze support bij jou in beeld blijft.

Klaar om de volgende stap te maken?

Neem contact met ons op en wij helpen je snel verder!

Ringweistraat 2
4181 CM Waardenburg