Wij maken uw puzzel compleet

Ons team bestaat uit hoogopgeleide, meertalige en zeer ervaren secretaresses. Op ons kunt u altijd terugvallen. Wij werken intensief voor u samen en leren van iedere situatie. Vol synergie en energie staan wij voor u en uw klant elke werkdag op topniveau klaar.

We willen weten wie u bent en wat u doet. Gedegen kennis is ons uitgangspunt. Want wij zijn immers uw bedrijf voor uw klant. Daarom nemen we een gesprek net zo aan als u dat doet en denken we tien stappen verder om voor elk vraagstuk de beste oplossing te bieden. Internet brengt de hele wereld dichter bij elkaar. Ook ons. Met ons ultramoderne telefonieplatform zijn we snel op elkaar aangesloten. We hebben handige apps om informatie met u te delen. In de cloud uw CRM, e-mail of agenda bijhouden: dat werkt duidelijk, snel en slim.

Het idee achter Key-Factor? Er werkelijk toe doen voor onze klanten! Met onze kundige officesupport op afstand, slimme tooling en vooral met onze persoonlijke betrokkenheid, onze werklust en onze liefde voor het secretaressevak. We willen toch allemaal het liefst te woord worden gestaan door een écht mens? Door iemand met oprechte interesse die onze vraag vlot en kundig beantwoordt? Niet ieder bedrijf heeft de capaciteit om dit intern zelf te organiseren. Key-Factor maakt voor die bedrijven de puzzel compleet!

Neem contact met ons op

  • Laat uw gegevens achter en we nemen contact met u op!
× Kunnen wij u helpen?